Oeps, er gaat iets kapot

Oeps, er gaat iets kapot

Je hebt een schitterend feest georganiseerd, mooi servies gehuurd en ineens.....daar laat je een vintage kopje vallen. Kapot!!!

Ik weet precies hoe je je voelt, het is mij ook al eens overkomen. De producten die ik verhuur zijn nou eenmaal kwetsbaar. Gemaakt van hoog kwalitatief porselein of kristal. Dit kan wel eens breken. Natuurlijk heb jij de beste intenties en wil je niet dat er iets kapot gaat, daar ga ik helemaal vanuit. 

Vintage servies huren De wereld van Kant

Wat doe je wanneer iets kapot gaat?

Breng mij op de hoogte wanneer er iets kapot gaat. Ik ga dan kijken wat de waarde is van het product. Dit komt omdat sommige producten lastiger te vervangen zijn dan andere producten. Stuur mij een mail of bel mij om mij op de hoogte te brengen.

Het kan zijn dat ik de waarde van het product verreken met de borg. Hier zal ik je uiteraard van op de hoogte brengen.

Vintage servies huren De wereld van Kant

 

Collectie verhuur

Klik hier om naar de collectie verhuur te gaan en alle producten te bekijken die je kunt huren bij De wereld van Kant

Terug naar blogs